Golfari katuu käyttäytymistään: Tienasi voitostaan 1,3 miljoonaa, mutta maksoi apurilleen häpeällisen summan – ”En takuulla menetä tämän vuoksi yöuniani”

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Golfari Matt Kuchar maksoi marraskuussa voittamansa PGA Tourin kilpailun jälkeen caddielleen kohtuuttoman alhaisen palkkion. Hän katuu nyt käytöstään.

Tällä viikolla selvisi, että hän oli maksanut 1,3 miljoonan dollarin voittopotista vain 5 000 dollaria caddielleen David Ortizille.

– En takuulla menetä tämän vuoksi yöuniani. Olen iloinen hänen puolestaan loistavasta viikosta. 5000 dollaria on erinomainen viikkotienesti, hän kertoi tapauksesta aiemmin.

Kuchar ilmoitti kuitenkin eilen tiedotteessaan katuvansa sanojaan ja asennettaan. Hän oli tullut siihen tulokseen, että oli pettänyt omat arvonsa, perheensä ja faninsa omalla käytöksellään.

Hän lupasi soittaa Ortizille, sopii asian ja maksaa hänelle caddien toivoman summan. Ortiz oli sanonut, että noin 50 000 dollaria olisi hänen mielestään käypä korvaus. Lisäksi Kuchar haluaa maksaa Mayakoban turnauskoneistolle julkistamattoman summan tukeakseen hyväntekeväisyyttä alueella.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!