Golfari katuu käyttäytymistään: Tienasi voitostaan 1,3 miljoonaa, mutta maksoi apurilleen häpeällisen summan – ”En takuulla menetä tämän vuoksi yöuniani”

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Golfari Matt Kuchar maksoi marraskuussa voittamansa PGA Tourin kilpailun jälkeen caddielleen kohtuuttoman alhaisen palkkion. Hän katuu nyt käytöstään.

Tällä viikolla selvisi, että hän oli maksanut 1,3 miljoonan dollarin voittopotista vain 5 000 dollaria caddielleen David Ortizille.

– En takuulla menetä tämän vuoksi yöuniani. Olen iloinen hänen puolestaan loistavasta viikosta. 5000 dollaria on erinomainen viikkotienesti, hän kertoi tapauksesta aiemmin.

Kuchar ilmoitti kuitenkin eilen tiedotteessaan katuvansa sanojaan ja asennettaan. Hän oli tullut siihen tulokseen, että oli pettänyt omat arvonsa, perheensä ja faninsa omalla käytöksellään.

Hän lupasi soittaa Ortizille, sopii asian ja maksaa hänelle caddien toivoman summan. Ortiz oli sanonut, että noin 50 000 dollaria olisi hänen mielestään käypä korvaus. Lisäksi Kuchar haluaa maksaa Mayakoban turnauskoneistolle julkistamattoman summan tukeakseen hyväntekeväisyyttä alueella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!