Hiihdon MM-kisat pyörähtävät käyntiin 19. helmikuuta Itävallan Seefeldissä. Kisoja päästään seuraamaan aina 3. maaliskuuta asti. Kuinka monta kertaa suomalaiset pääsevät juomaan mitalikahvit kisojen aikana?

Suomella on Itävallassa iso joukkue ja menestyshaaveita riittää. Varsinkin Iivo Niskaselta odotetaan menestystä 15 kilometrin perinteisen matkalta. Niskasen lisäksi mitalikahvia on ostettu kaappiin muitakin nimiä ajatellen.

Naisten puolella suurin mitalitoivo on Krista Pärnäkoski. Tuoko yhdistelmäkilpailu (7,5 kilometriä perinteisellä ja 7,5 kilometriä vapaalla) heti jättipotin Pärnäkoskelle?

Muitakin nimiä kannattaa seurata.Esimerkiksi heti kisojen alkajaisiksi Ristomatti Hakola saattaa yllättää sinivalkoiset katsojat. Vapaan sprintin kisassa Hakola ei ole suurimpia mitalisuosikkeja, mutta nousu palkintopallille ei olisi mahdoton yllätys. Tarvitaan vain se legendaarinen ”pöljä päivä”.

Miten käy yhdistetyssä ja viesteissä?

Yhdistetty oli pitkään laji, josta Suomessa ei menestysvuosien jälkeen odotettu enää ihmeempiä. Aika on muuttumassa, sillä Ilkka Herola ja Eero Hirvonen voivat juhlia Seefeldissä.

Menestyminen vaatisi venymyistä, mutta kaikki on mahdollista. Naisten viestissä Suomi kamppailee lähes varmasti mitalista. Kolmas sija on sellainen mihin rahkeiden pitäisi varmasti riittää, mutta kenties jopa kirkkaampaan mitaliin voisi olla sauma?

Miesten viestissä kaksi viimeistä vapaan osuutta ovat kysymysmerkkejä. Jos tekijämiehiä löytyy näille tonteilla, voidaan mitalikahveja keitellä. Voisiko esimerkiksi Matti Heikkinen nousta esiin?

Kuinka monta mitalia Suomelle?

Peliyhtiö in mukaan todennäköisyys kultamitalin on luokkaa kerran kahdesta. Todennäköisin mitalisaalis on puolestaan haarukassa 2-4 mitalia. Näistä kaikista kohteista voit lyödä myös vetoa, samoin kuin yksittäisten kisojen tuloksista.

tarjoilee myös uusille asiakkailleen kaikkiaan 50€ edestä ilmaisvetoja. Näin pääset kokeilemaan riskittömästi vedonlyöntiä ja saat vielä lisäjännitystä hiihdon MM-kisojen seuraamiseen.

Tarjouksen lunastaminen on helppoa ja voit ottaa 50€ ilmaisvedot näin haltuusi.

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta
  3. Lyö vetoa 10€ edestä (esimerkiksi kaksi 5€ vetoa) ja saat automaattisesti tilille viisi 10€ arvoista ilmaisvetoa.