Yksi Krista Pärmäkosken kovimmista kilpakumppaneista ei hiihdä Seefeldien MM-kisojen 15 kilometrin yhdistelmäkilpailussa. Ruotsin hiihtoliitto tiedottaa, ettei Ebba Andersson osallistu lauantain kisaan sairastumisen takia.

Anderson on kärsinyt viime päivät hengitysteiden ärsyyntymisestä eikä pysty kilpailemaan.

Ruotsalaishiihtäjän poissajäänti on Pärmäkoskelle hyvä uutinen MM-mitalin tavoittelua ajatellen, sillä suomalaishiihtäjä kävi Andersonin kanssa tiukan kisan pronssisijasta Pyeongchangin olympialaisten yhdistelmähiihdon kisassa. Tuo taistelu päättyi siihen, että Pärmäkoski juhli lopulta pronssia.

Suomalaistähti Pärmäkoski hiihtää Seefeldissä kilpaa lauantaina, sunnuntaina ja ensi tiistaina. Sunnuntaina ohjelmassa on pariviesti ja tiistaina perinteinen kymppi.

Eikä siinä kaikki. Ensi viikon torstaina luvassa on viesti ja ensi viikon lauantaina 30 kilometrin matka. Pärmäkosken kuormitus on siis kova.