Lentopallomaajoukkueelle uusi valmentaja – ”Haluan todella olla tämän tärkeän pestin arvoinen”

Naisten maajoukkueen kakkosvalmentajaksi on valittu Kasper Vuorinen. Raision Loimun passarina Mestaruusliigassa pelaava Vuorinen on opiskellut valmennusta Jyväskylän yliopistossa ja on hakenut valmennusoppia myös ulkomailta.

– Lentopallo on iso intohimo elämässäni. Olen ollut kiinnostunut syvällisesti lajista, valmentamisesta, johtamisesta ja ihmisistä jo pitkään: tutkinut ja opiskellut kaikkea valmentamiseen liittyvää sekä yliopistolla että vapaa-ajalla, Vuorinen kertoo.

– Valmistautuminen on kaikki kaikessa pelaajana, mutta myös valmentajana. Haluan todella olla tämän tärkeän pestin arvoinen ja antaa kaikkeni Suomen naisten maajoukkueen eteen. Ensin kuitenkin autetaan Loimu mahdollisimman hyvään menestykseen! En osaa vielä sanoa oliko pelaajaura tässä: ensi vuoden pelaamis-/valmentamiskuviot ovat seurakauden osalta vielä auki.

34-vuotias Vuorinen on pelannut aiemmin liigassa Hurrikaani-Loimaassa, Muuramen Lentopallossa ja Kokkolan Tiikereissä. Hän on pelannut myös ammattilaisena ulkomailla: Iranissa, Tsekissä, Saksassa ja Itävallassa. Itävallassa kausi päättyi tuplamestaruuteen.

Vuorinen on opiskellut Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa pääaineenaan valmennusoppi. Hän on kiertänyt eri huippuvalmentajien luona opiskelemassa lajia ja valmennusta muun muassa Saksassa ja USA:ssa. Hän on valmentanut kaksi viimeistä kesää USA:ssa nais- ja tyttöjoukkueita.

Lähde: Lentopalloliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.