© Kuva: Getty Images

Päivän hiihtovihje: Tienaa riskittömästi Suomen MM-mitaleilla!

Hiihdon MM-kisat starttasivat virallisesti eilen, mutta tänään torstaina jaetaan ensimmäiset mitalit.

Päivän hiihtovihjeemme löytyy peliyhtiö Unibetilta, jonne uudet asiakkaat saavat makoisen kertoimen lisäksi jopa 100 euron riskittömän vedon. Suomen kokonaismitalimäärän ollessa vähintään neljä, Unibet antaa rahat 2,35-kertaisesti takaisin.

Iivo Niskanen on kisoissa yksi varmimpia mitalipankkeja. Niskanen ja Ristomatti Hakola kuuluvat parisprintin suurimpiin suosikkeihin. Suomen osakkeita nostaa, että Norjan ykköstykit Johannes Hösflot Kläbo ja Emil Iversen urakoivat ennen pariviestiä sekä sprintissä että yhdistelmäkisassa.

Myös miesten 15 kilometrin perinteisestä Niskaselle on luvassa varma mitali. Iivo ja Aleksandr Bolshunov dominoivat matkaa ja jompi kumpi tulee nappaamaan kultaa. Iversenillä ja varsinkin Bolshunovilla saattaa olla tässä vaiheessa alla jo kolme MM-starttia, Niskasella sen sijaan vain yksi. Pahimpien kilpailijoiden rasitus nostaa Iivon ykkössuosikiksi.

Lisämitaleja Suomella on lupa odottaa yhdistetyn parisprintistä, jossa Herola–Hirvonen-kaksikolla on hyvät mitalisaumat sekä Krista Pärmäkoskelta, joka taistelee kärkisijoista kaikilla osallistumillaan henkilökohtaisilla matkoilla: yhdistelmäkisassa, 10 kilometin perinteisellä ja 30 kilometrillä vapaalla. Näistä voi allokoida yhden mitalin Suomeen.

Kerttu Niskasen nousukunto tekee Suomesta mitalikandidaatin myös naisten parisprintissä, jossa toisena hiihtäjänä on Pärmäkoski. Kun myös naisten hiihtoviestissä Suomella on mitalisaumat, voidaan Unibetin kerrointa Suomen yli 3,5 mitallille pitää erinomaisena tarjouksena.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto Suomen yli 3,5 mitallista kertoimella 2,35. Jos Suomi voittaa neljä mitalia tai enemmän, voitat 135€. Jos Suomi saa 3 mitalia tai vähemmän, 100€ panoksesi palautuu tilille.

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.