Kanssa vai ilman? Urheilutähti luopui tavaramerkiksi muodostuneesta sotkuisesta parrastaan hyväntekeväisyyden vuoksi – Näyttää nyt aivan huippumallilta!

© Kuva: Getty Images
TPS ja Haka Ykkösen kärkiottelussa! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Juuri amerikkalaisen Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu laitahyökkääjä Julian Edelman on tätä nykyä sileäposkinen mies.

Todella tuuheaksi kasvanut parta sai lähteä Ellen DeGeneresin tv-ohjelmassa. Tempauksellaan hän sai kerättyä 10 000 dollarin lahjoituksen jenkkifutarin tukemalle Boys & Girls Clubs of America -järjestölle.

Edelman julkaisi itsestään sänkipartaisia kuvia sosiaaliseen mediaan siistyitymisen jälkeen. Super Bowl -voittaja kävi jakamassa parhaan pop-duon/ryhmän palkinnon Lady Gagalle musiikkialan Grammy-gaalassa ja poseeraa Instagramissa useiden muidenkin julkisuuden henkilöiden kanssa.

TPS ja Haka Ykkösen kärkiottelussa! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!