Riikka Lehtoselle ja Niina Ahtiaiselle uusi brasilialaisvalmentaja – ”Olemme todella innoissamme”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomen Lentopalloliitto ja brasilialainen Wesley Pinheiro ovat allekirjoittaneet vuoden 2020 Tokion olympialaisiin saakka ulottuvan valmentajasopimuksen.

Pinheiro toimii jatkossa Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen vastuuvalmentajana Kai Liukkosen jatkaessa beach volleyn päävalmentajana sekä Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen henkilökohtaisena valmentajana.

– Molemmilla erinomaisilla joukkueilla on nyt oma vastuuvalmentajansa. Tämän odotetaan olevan se tarvittava steppi, jolla suomalainen beach volley -pari tai jopa parit saavuttavat historiallisen olympiapaikan Tokioon 2020, Liukkonen uskoo.

43-vuotias Pinheiro on suomalaisille ennestään tuttu. Hän on toiminut lajin parissa yli kaksi vuosikymmentä ja piipahtanut useaan otteeseen myös Suomessa.

– Olen erittäin ylpeä saadessani valmentaa Riikkaa ja Niinaa. Uskon tähän joukkueeseen, Pinheiro sanoo Lentopalloliiton sivuilla.

Yhteistyö Lehtosen ja Ahtiaisen kanssa alkoi kuukauden mittaisella harjoitusleirillä Brasilian Fortalezassa.

– Olemme todella innoissamme uudesta brasilialaisesta valmentajasta. On mielenkiintoista nähdä hänen toimintatapansa ja motivoivaa päästä oppimaan uutta, Lehtonen iloitsee.

– Olemme edelleen yksi iso tiimi, vaikka meillä on eri valmentajat ja hieman eri tiet treenien ja leirien suhteen, Ahtiainen muistuttaa.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen valmistautuvat kauteen parhaillaan Tshekissä. Tämän jälkeen he treenaavat viikon Suomessa ja siirtyvät sen jälkeen kuukaudeksi Teneriffalle. Lehtonen ja Ahtiainen puolestaan leireilevät ennen huhtikuun Kiinan turnausta vielä kuukauden verran Brasiliassa.

Molemmilla pareilla kauden päätavoitteet ovat MM-kisat ja turnaukset, joissa on jaossa isoimmat rankingpisteet olympiakarsintaa silmällä pitäen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS