Salatut elämät -sarjan suosikkinäyttelijä Mikko Parikka on intohimoinen amerikkalaisen jalkapallon ystävä. Tai ei pelkästään ystävä, sillä Parikka pelasi Vantaan TAFT:in riveissä Vaahteraliigassa itsekin.

Parikalle on selvää, kenen lippua hän heiluttaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä: New England Patriotsin.

– En alun perin lukittautunut joukkueeseen vaan pelaajaan. Aloin seurata Wes Welkeriä. Kun Welker siirtyi Patriotsiin ja teki uransa siellä, se oli menoa, Parikka kertoi Suplalla pyörivässä Tailgate-podcastissa.

Myöhemmin Welker siirtyi muualle pelaamaan, mutta Parikan suosikkijoukkue ei vaihtunut.

– Sinne minä jäin, Parikka sanoi.

Parikka kertoi Tailgatessa , että perheellisenä miehenä hän hakee ystävänsä kanssa pientä ”Super Bowl -rauhaa” ja aikoo seurata kauden finaalin, Super Bowlin, hotellimajoituksessa. Kotikatsomossa Parikan suurin mielenkiinto kohdistuu pelinrakentajien taisteluun.

– Suurin kysymys on, kestääkö Jared Goffin sipuli. Tiukassa paikassa peli on saattanut levitä, tosin hän on myös näyttänyt, että hän pystyy nostamaan tasoaan tiukoissa paikoissa. Pelissä on joka tapauksessa massiiviset paineet, Parikka arvioi.

– Tom Brady kyllä kestää ne.

Mikko Parikka uskoo, että Patriots juhlii mestaruutta varhain maanantaiaamuna. Kysymykseen siitä, kuka tulee olemaan ottelun MVP, vastaus tulee terävästi Tailgaten juontajille Mika Laurilalle ja Daniel Purssilalle.

– Tom Brady.

Kuuntele Tailgate-podcastin Super Bowl -spesiaalit Suplassa!

Super Bowl nähdään Suomessa Mika Laurilan selostamana suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssa sekä ilmaisessa Viafree-palvelussa maanantain vastaisena yönä klo 01.00 alkaen. Super Bowl -ennakkostudio alkaa sunnuntaina klo 23.30. Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko ja Viasat Jalkapallo -kanavat ovat katsottavissa ilmaiseksi perjantaista 1.2. klo 17.00 alkaen maanantaihin 4.2. klo 8.00 saakka. Lue lisää viasat.fi/open.