Seura huolestui NFL:n MVP-pelaajan harrastuksesta – ”Se on iso ei-ei!”

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa pelaava Kansas City Chiefs haluaa minimoida mahdollisuudet tähtipelinrakentaja Patrick Mahomesin loukkaantumiselle.

23-vuotias Mahomes pelasi ensimmäisen kautensa Chiefsin ykköspelinrakentajana ja löi koko NFL-liigan ällikällä. Toissa vuoden ykköskierroksen varaus heitti runkosarjassa 50 touchdownia ja 5 097 jaardia. Hänet palkittiin odotetusti NFL:n arvokkaimman pelaajan MVP-palkinnolla.

Tällä viikolla julkisuuteen ilmestyi video, jolla Mahomes kouluttaa puolustajia koripallokentällä:

Jos video ei aukea yllä, avaa se tästä.

Chiefsin GM Brett Veach kertoi paikallisen radiokanavan haastattelussa seurajohdon reagoineen asiaan välittömästi videon nähtyään.

– Minulta kesti noin kaksi sekuntia soittaa hänen agentilleen ja kertoa, että se oli iso ei-ei. Joten fanimme voivat olla levollisina, että tilanne on hallinnassa. Ei enää koripalloa Patille, Veach totesi.

Veachin mukaan keskustelu käytiin hyvässä hengessä. San Francisco 49ersin tähtikulmapuolustaja Richard Sherman kuitenkin muistutti Twitterissä, että kielto voi osoittautua tehottomaksi, ellei Chiefs ole kirjannut sitä Mahomesin sopimukseen.

Lähde: NFL.com.