Lentopalloilija Roosa Koskelo ei päässyt juhlimaan Saksan cupin voittoa, vaikka hänen joukkueensa Stuttgart hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtikin. Schwerin oli parempi suoraan kolmessa erässä Mannheimissa yli 10 000 katsojan edessä.

– Harmittaa kun osui näin nihkeä esitys just tähän päivään. Ihan mieletön tapahtumahan tämä oli, Koskelo harmitteli ja hehkutteli Lentopalloliiton tiedotteessa.

Stuttgartin vastaanotto ja syöttöpeli oli finaalissa heikkoa.

– Ehkä parin päivän päästä kirkastuu mieli, kun ymmärtää minkälaiseen peliin pääsi pelaamaan, mutta nyt on takki kyllä tosi tyhjä, forssalaislähtöinen libero jutteli.

Stuttgart matkasi saman tien Bulgariaan, jossa se pelaa käytännössä Mestarien liigan pudotuspelipaikasta Maritza Plovdivin vieraana.

Sveitsissä Katja Kylmäaho ja Jessica Kosonen pääsivät juhlimaan todella makeaa voittoa, kun kärkiporukoihin kuuluva Kanti Schaffhausen kaatui 3-1.

– Iso voitto meille! Nyt koko joukkue pelasi ehjän pelin ja saimme flow´n päälle kovaa vastustajaa vastaan. Puolustettiin tosi paljon palloja peliin. Tämmöistä voittoa ollaan tarvittu ja hyvään saumaan se tulikin, koko pelin passannut Kylmäaho kertasi.

Kosonen käväisi kentällä pariin otteeseen.

Ranskassa nuorten valmennuskeskuksen joukkue kaatui Kaisa Alangon Nantesin käsittelyssä 0-3, Michaela Madsenin Cannes otti taisteluvoiton St-Raphaelista 3-2 ja Venelles löi Daniela Öhmanin Beziersin 3-0. Alanko teki kolme pistettä, Öhman kaksi ja Madsen ei pelannut.