Ursula Wikström joutui pettymään: ”Muutama bogey tuli vähän turhaan”

© Kuva: Getty Images
Ursula Wikströmin kolmas kierros Australian Victoriassa pelattavassa ISPS Handa Vic Openissa ei sujunut suunnitelmien mukaan. Lyöntejä kertyi tuloskorttiin neljän bogeyn ja yhden birdien myötä lopulta 75 (+3), mikä nosti kolmen kierroksen yhteistuloksen (219, +2) harmittavasti kaksi lyöntiä plussan puolelle. Sunnuntaina pelattavalle päätöskierrokselle jatkaa poikkeuksellisesti vaan 35 parasta, joten vantaalaisen pelit tässä kovatasoisessa Euroopan kiertueen ja LPGA Tourin yhteiskilpailussa päättyivät tähän. Cut -raja näyttäisi asettuvan +1:een, johon Unskilla jäisi matkaa harmittavasti vain yksi lyönti.
– Aamulla oli tuntui kuin oltaisi oltu Skotlannissa. Tuuli kovaa,vettä satoi ja lämpötila ei ollu kovinkaan korkealla. Haastavat olosuhteet kovan tuulen myötä jättivät birkkupaikat todella vähiin. Muutama bogey tuli lähipeli sekoilulla vähän turhaan, mutta toisaalta onnistuin pelastamaan monta paria hankalista paikoista, summasi Wikström tiedotteessa.
Toinen Beach Golf Clubilla pelattavaan kisaan startannut suomalainen, Noora Komulainen joutui pakkaamaan mailansa jo kahden kierroksen jälkeen.
Kun kolmas kierros on kärjen osalta vielä kesken, pitää kärkipaikkaa edelleen hallussaan USA:n Kim Kaufman (-10). Toisena on jo kierroksensa päättänyt Ranskan Celine Boutier (-8). Samassa tuloksessa Ranskalaisen kanssa on myös vielä kentällä oleva isäntämaan Australian Su Oh.