Yksi kaikkien aikojen parhaista UFC-ottelijoista ilmoitti uransa päättyneen – Katso supertähden parhaat tyrmäykset!

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!

Yksi kaikkien aikojen parhaista vapaaottelijoista, Georges St. Pierre on päättänyt lopettaa uransa. Mies kertoi päätöksestään Instagramissa.

37-vuotias kanadalainen teki debyyttinsä UFC:ssä jo vuonna 2004. Mies otteli ammattilaisurallaan 28 kamppailua, joista hän voitti upeasti 26. Hän voitti kahteen kertaan välisarjan mestaruuden ja oli myös hetken keskisarjan valtias vuonna 2017.

– Tänään ilmoitan lopettavani urani vapaaottelukehissä. Aion jatkaa vapaaottelun harjoittelua niin kauan kuin elän, mutta nyt on aika lopettaa ammattilaisena. Olen aina suunnitellut jättäväni urheilun omilla ehdoillani ja omalla ajallani. Vaatii todella paljon kurinalaisuutta tulla mestariksi. Myös se vaatii paljon kurinalaisuutta, että pystyy lopettamaan, vaikka tuntuu siltä, että on yhä parhaassa fyysisessä ja henkisessä kunnossa, hän kirjoitti.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien ottelusta!