Australialaisen jalkapallon naisten AFL-liigan tähtipelaaja Tayla Harris joutui kohtaamaan viime viikolla törkeää käytöstä hänestä otettua kuvaa kohtaan, kun runsaasti seksuaalissävytteiset törkykommentteja saanut urheiluotos nousi isoksi kansainväliseksi puheenaiheeksi.

Tayla Harris

@tayla_harris7
Here’s a pic of me at work... think about this before your derogatory comments, animals.

- Tässä on kuva minusta töissä… Miettikääpä sitä ennen kuin kirjoitatte halventavia kommenttejanne. Senkin elukat, Harris kirjoitti twitteriin tapauksesta.

Australialainen toimittaja ja tv-persoona Ben Fordham nosti tapauksen jälleen esille The Today Show’ssa. Fordham luki naisten viestejä miesten liigassa pelaavan Dustin Martinin kuvaan ja oli sitä mieltä, että myös miehet saavat aivan samanlaista seksuaalista häirintää sosiaalisessa mediassa.

The Today Show

@TheTodayShow
"Get your lips around those thighs."
"It's a shame about the underwear."
"I can almost see up his shorts!"

These are just some of the comments left by women on this photo of Dustin Martin. Should we be responding in the same way we did regarding Tayla Harris? #9Today

Videolta näkyy, miten Stellar-lehden päätoimittaja Sarrah Le Marquand vastaa asiaan. Hänen mielestään miehiä ja naisia ei voi verrata keskenään.