Edis Tatli odottaa superotteluaan Madison Square Gardenissa – ”Tavoitteenani on ollut jo kauan voittaa maailmanmestaruus”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatlin (31–2, 10 tyrmäystä) seuraava ottelu on varmistunut. Tatli saa vastaansa lajin seuraavaksi supertähdeksi povatun hondurasilais-amerikkalaisen Teófimo Lópezin (12–0, 10 tyrmäystä). Ottelu käydään 20. huhtikuuta New Yorkissa Yhdysvalloissa.

– Tämä on hieno ottelu enkä malta odottaa, että pääsen kehään. Lopez on taitava nyrkkeilijä, mutta häntä odottaa huhtikuussa karu yllätys. Tavoitteenani on ollut jo kauan voittaa maailmanmestaruus, eikä López estä minua onnistumasta, Tatli sanoo tiedotteessa.

Ottelu käydään New Yorkin maineikkaassa Madison Square Gardenissa. Illan pääotteluna isketään WBO-liiton välisarjan MM-taistelu Terence Crawfordin ja Amir Khanin välillä.

Edis Tatli on kaksinkertainen kevyen sarjan Euroopan mestari, joka luopui vapaaehtoisesti mestaruudestaan keskittyäkseen täysillä maailmanmestaruuden tavoittelemiseen. Hän tuli suurelle yleisölle tutuksi myös viime syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jonka hän voitti parinsa Katri Mäkisen kanssa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!