Suomalainen hiihtäjä Verneri Suhonen on laittanut omaa kauttaan julkisesti pakettiin sosiaalisessa mediassa. Hän kertasi tapahtumia Instagramissa.

Sprinttitykkinä tunnettu Suhonen, joka ei saanut montaa mahdollisuutta viime kaudella maailmancupissa, teki isoja muutoksia kauden alla.

– Hetki vierähtänyt kauden lopusta ja onkin hyvä käydä mennyttä läpi. Kauteen lähdettäessä tein isoja muutoksia, kun Rovaniemi jäi taakse ja uudeksi osoitteeksi tuli Vuokatti. Oli mentaliteetti, että kaikki laitettiin peliin. Harjoittelin enemmän kuin koskaan, ja tein muutenkin asiat arjessa uudella puhdilla. Harjoituskausi oli todella hyvä ja olinkin huippukunnossa.

– Ekat kisat meni mallikkaasti, mutta marraskuussa kuvaan astui korona, kausiflunssa ja influenssa. Kaikki vieläpä kahden kuukauden sisään. Ne romuttivat kuntoa, ja tammikuussa alettiin kasaamaan palapeliä uudestaan. Loppukaudesta SM-hopea Vantaalla, Finlandia Hiihdon voitto ja Lahden maailmancupin 20. sija olivat onnistumisia, joihin olin tyytyväinen taustoihin peilaten.

Suhonen ilmoitti olevansa ylpeä itsestään, vaikka kaikki ei mennytkään putkeen. Loppukausi antoi valoa tulevaan.

– Ensi vuosi on arvokisavuosi ja vapaan sprintti ohjelmassa, joten show must go on!!

Suhonen jatkaa ensi kaudella Team Electrofitissä.

Päivitys kokonaan tästä.

LUE MYÖS