New England Patriotsin omistaja Robert Kraft sai syytteen noin kuukausi sitten prostituoitujen palvelujen käyttämisestä Floridassa. Seksipalveluista maksaminen on laitonta osavaltiossa.

Kraft on yksi 25 miehestä, jotka ovat syytettynä. Pidätykset tapahtuivat poliisin useihin prostituutiorinkeihin tehtyjen ratsioiden jälkeen. Poliisin mukaan sillä on videomateriaalia, jossa Kraft harrastaa kahdessa eri tapauksessa seksiä prostitoidun kanssa.

77-vuotias Kraft pyysi tekoaan anteeksi tiedotteessa, joka julkaistiin lauantaina NFL:n virallisilla verkkosivuilla.

– Olen todella pahoillani. Tiedän, että olen loukannut ja aiheuttanut pettymyksen perheelleni, läheisille ystävilleni, työtovereilleni, faneillemme ja monille muille, Kraft sanoi.

Miehen Myra-vaimonsa menehtyi syöpään kahdeksan vuotta sitten 68-vuotiaana. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1963 ja sai neljä poikaa.

– Kunnioitan naisia valtavan paljon. Sieluni muovasi ihmeellinen nainen, elämäni rakkaus. Minua on siunattu, kun hän oli kumppanini 50 vuoden ajan, hän paljasti.

Kraft on ollut Patriotsin omistajana vuodesta 1994 lähtien. Forbes arvioi syyskuussa 2018 hänen omaisuuden arvoksi peräti 6,6 miljardia dollaria.

New England Patriots on yksi menestyneimmistä NFL-seuroista kautta historian. Joukkue voitti helmikuussa Super Bowl -finaalissa Los Angeles Ramsin.