NFL:n vapaiden pelaajien markkinat käynnistyivät – suomalaisasiantuntija kommentoi jättitreidiä: ”Jotain täysin älytöntä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

NFL:n kausi 2019 pyörähti virallisesti käyntiin vapaiden pelaajien markkinoiden avauduttua keskiviikkona. Tietoja tulevista sopimuksista sekä keskiviikkona voimaan tulleista pelaajakaupoista tihkui kuitenkin julkisuuteen jo maanantaista alkaen, jolloin seurat saivat aloittaa neuvottelut tulevien vapaiden agenttien kanssa.

Unibetin NFL Green Zone -podcast nosti Free Agenzy -eikoisjaksossaan esille alkuviikolla varmistuneiden sopimusuutisten ja pelaajakauppojen suurimmat uutispommit. Kenties koko offseasonin kovin siirtopommi nähtiin Pittsburgh Steelersin kaupattua NFL:n parhaana laitahyökkääjänä pidetyn Antonio Brownin Oakland Raidersiin 3. ja 5. kierroksen varausvuoroja vastaan.

– Siirrosta puhuttiin jo kesken kauden. Taisin silloin sanoakin, ettei se tule ikinä toteutumaan. Steelers maksaa palkkakatossaan 21 miljoonaa dollaria siitä, että Brown ei siellä pelaa. Se on jotain täysin älytöntä, suomalainen NFL-asiantuntija Mikko Koikkalainen kommentoi kiukutelleen megatähden kauppaamista keskinkertaisen Raidersin riveihin.

NFL Green Zone käy jaksossaan lisäksi läpi muita jo varmistuneita sekä spekulaation tasolla olleita sopimus- ja siirtouutisia sekä nostaa esille tulevan varaustilaisuuden mielenkiintoisimmat tulevaisuuden nimet.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS