Entinen huippunyrkkeilijä Paulie Malignaggi on paljastanut Talksportille, että UFC-tähti Conor McGregorille tullaan tarjoamaan megadiiliä bare-knuckle- ottelusta. Summan on puhuttu olevan jopa kahdeksannumeroinen.

Kahden eri painoluokan entinen mestari Malignaggi teki itse sokkidiilin Bare Knuckle Fighting Championshipin kanssa pari viikkoa sitten ja haluaa haastaa McGregorin otteluun paljailla nyrkeillä.

– Se on selvää, että rahalla on suuri merkitys tässä, Malignaggi kertoi.

Amerikkalainen Bare Knuckle Fighting Championship toteutti viime vuonna ensimmäistä kertaa 131 vuoteen paljain nyrkein oteltavan kamppailutapahtuman. Nyt tapahtumia on ollut jo useampia ja organisaatio on saanut paljon näkyvyyttä kotimaassaan.

Lajissa otellaan eri painoluokissa, mutta siinä nyrkkeillään ilman käsineitä ja vain ranteet teipataan. Lajissa ei sallita muita lyöntitapoja tai potkuja kuin rystysillä lyöminen, mutta niskasta kiinni ottaminen on sallittu.

Eriä on viidestä yhdeksään ja ne ovat pituudeltaan kaksi minuuttia pitkiä. Voittaja ratkeaa tyrmäyksellä tai tuomariston pisteillä.