Salibandyliigan mitalisuosikkeihin lukeutuva Happee tiedotti keskiviikkona pudotuspelien kynnyksellä merkittävästä jatkosopimuksesta. Runkosarjan pistepörssin tehoin 37+36 voittanut Peter Kotilainen jatkaa seurassa nimittäin seuraavat kaksi kautta.

– Halusin tehdä jatkosopimuksen Happeen kanssa, koska täällä kotona on hyvä olla ja elää ja tähtäimessä on olla edelleen maailman paras hyökkääjä vuonna 2020, kun Suomessa pelataan kotikisat. Happee menee seurana koko ajan eteenpäin ja toivottavasti saadaan uusi hallikin pystyyn vielä tämän sopimuksen voimassa ollessa. Lisäksi pelaaminen maailman parhaimman kotiyleisön edessä Hirviteatterissa on niin huikeaa, että se laittaa tekemään parastaan peleissä joka kerta. Takaan sen, että pörssejä syntyy jatkossakin ja tavoite on voittaa Happeessa mestaruus vaikka joka kausi tämän ja seuraavan kahden kauden aikana, Kotilainen sanoo seuran verkkosivuilla.

Joukkueen manageri Petri Kauko oli luonnollisesti mielissään jatkosopimuksesta.

– Olemme todella tyytyväisiä, että maailman paras hyökkääjä jatkaa täällä vielä ainakin seuraavat kaksi vuotta. Seuran strategiaan kuuluu, että haluamme pysyä yhtenä Suomen ja maailman kärkiseurana ja tämä sopimus Peterin kanssa on iso asia liigajoukkueen ja koko seuran menestymisen kannalta, Kauko iloitsi.

Happee kohtaa puolivälierissä Espoon Oilersin.