Miesten Salibandyliiga teki tämän kauden runkosarjassa kaikkien aikojen ennätyksen yleisömäärissä, kun peräti 120 000 katsojaa kävi paikan päällä katsomassa pelejä. SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurmisen mukaan salibandylla on hyviä vahvuuksia, joilla taistella kuluttajien vapaa-ajasta.

Hän kertoi näkemyksistään Suplan uudessa Salibandyliigoihin keskittyvässä Läpiajo-podcastissa.

– Ottelutapahtumien kehittäminen ja pelin dynaamisuus paikan päällä. Kannustan ihmisiä menemään katsomaan salibandya ennakkoluulottomasti. Se yllättää. Se on todella nopea ja viihdyttävä peli, jossa tapahtuu, Nurminen kehuu.

Yksilöt ovat tärkeässä roolissa, joilla saada katsojia halliin. Nurminen kertoo arvostavansa kaikkia liigatasolla pelaavia pelaajia, mutta nostaa yhden pelaajan esiin, jonka edesottamuksia hän suuresti ihailee.

– Maksan lipun mielelläni jokaiseen otteluun, mutta jos haetaan sellaisia profiilipelaajia, niin kyllä Peter Kotilainen on sellainen. Hän on varmasti yksi sarjan viihdyttävimmistä pelaajista ja koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu.

Nurminen pitää kaikin puolin runkosarjan pistepörssin voittajasta. Kotilainen pyssytti 26 ottelussa tehot 37+36=73.

– Hän on taitava ja hyvin dynaaminen. Hän on säilyttänyt oman rosoisen persoonansa. Tuon tyyppisiä pelaajia me kaipaamme tähän lajiin lisää, Nurminen pohtii.

Kuuntele Läpiajo-podcast kokonaisuudessaan Suplassa.