Savon Sanomat: Iranin jättiseura edelleen velkaa Lelu Ojansivulle: ”Uuden Kuopion keskustassa olevan ison kaksion verran”

© Kuva: Juha Tamminen

Olli-Pekka Ojansivu kertoi Savon Sanomien haastattelussa, että iranilaisseura Sharhdari Urmia on edelleen velkaa hänelle. Kesällä 2016 seuraan siirtynyt lentopalloilija ei ole saanut kaikkia palkkatulojaan tähän päivään mennessä, vaikka jätti Iranin vuoden 2017 alussa riitannuttuaan seuran kanssa juurikin maksamattomista palkoista.

Sopimus oli arvoltaan Ojansivun uran kaikkien aikojen arvokkain. Hän antoi Savon Sanomille vihjeen, kuinka paljon rahaa on saamatta.

– Minulle jäi Iraniin saamisia aika paljon, sanotaanko, että uuden Kuopion keskustassa olevan ison kaksion verran, Ojansivu paljasti.

–  Tuskinpa sinne tarvitsee todistamaan lähteä. Tuntuu, että ne saamiseni on tiukalla, kun asiaa on vatvottu monta vuotta. Periaatteesta asiaa on kuitenkin vietävä niin pitkälle kuin mahdollista.

Asiat eivät menneet muutoinkaan Iranissa täysin putkeen.

– Oikeastaan mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan. Pelini kaatuivat sairasteluun, ja huomasin pian, että Iranin touhussa ei ole todellakaan järjen häivää. Törmäsin seinään joka puolella, nykyään Savo Volleyssä pelaava tähtipelaaja kertasi.

Lähde: Savon Sanomat

 

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!