Ursula Wikströmin tavoite kisakentän kesyttämisestä Australian Ganberrassa pelatussa LET-kiertueen osakilpailussa, NSW Openissa jäi tällä kertaa toteutumatta. Wikströmin tuloskorttiin merkittiin sunnuntaina 74 (+3) lyöntiä ja vantaalainen päätyi jakamaan lopputuloksissa sijaa 44 tuloksellaan 291 (+7). Kierrostulokset Queanbeyan Golfin kentällä olivat 74-71-72-74. Wikströmin 74 lyönnin kierros koostui sunnuntaina viidestä bogeysta ja kolmesta birdiestä.
Hankalaahan tuo peli tänäänkin oli. En oikein saanut olleenkaan palloa lipulle, vaan jouduin taistelemaan pareja koko ajan. Nyt kotiin ja kolmen viikon päästä taas jatketaan, totesi seuraavaksi Jordaniaan suuntaava Wikström.
Women’s NSW Openin voittoon golfasi Englannin Meghan MacLaren -12 (272). Toista sijaa jakoivat Uuden-Seelannin Munchin Keh ja Ruotsin Lynn Carlsson. Kaksikko jäi kilpailun jo toisen kerran peräkkäin voittaneesta englantilaisesta lopulta kolme lyöntiä.

Wikströmin lisäksi kilpailuun starttasi suomalaisista Krista Bakker, Sanna Nuutinen ja Noora Komulainen, mutta kolmikko karsiutui kahden kierroksen jälkeen.

Australiasta LET-kiertue siirtyy ensi viikolla Etelä-Afrikkaan, mutta sen kilpailun Wikström jättää väliin. Jordanian kilpailu, pelataan huhtikuun ensimmäiselle viikolla.

Lähde: Tiedote