Classic-hyökkääjä Sami Johansson on ollut kevään pudotuspeleissä oivassa vireessä joukkueensa tavoin. Koko liigauransa tamperelaisia edustanut Johansson on summannut kahdeksaan pudotuspeliin tehot 7+11. Tällä irtoaa pistepörssin kuudes sija.

Johansson on ollut jo vuosia joukkueelleensa melkoinen maalitykki. 25-vuotias taituri on tehnyt jo kuutena kautena liigan runkosarjassa yli 30 maalia. Hyökkääjä kertoi seuran verkkosivuilla, miten hänen laukauksensa on kehittynyt noin tehokkaaksi.

– Muistan, kun talomme koko yläkerta oli käytännössä pieni sählykenttä. Eli sieltä toistojen kautta on minuun monet kikat ja laukausopit tarttuneet. Muistan myös sen, kun harrastin lätkääkin ja tuli hyvin paljon lauottua sitäkin kotipihassa, joten sekin lienee auttanut laukauksen kehittymisessä. Eli olen tehnyt toistoja toistojen perään, Johansson kertoo.

Classic kohtaa lauantaina alkavissa finaaleissa Turun Palloseuran.

– Pidän kyllä siitä, että he tulevat vastaan. Heilläkin on hyvä meininki päällä ja puitteet Turussa on kunnossa. Joukkue puolustaa hyvin ja iskee terävästi vastaan. Meidän tehtävämme on malttaa pelata omaa peliämme ja olla tehokas, Johansson painottaa.