SM-Liigan puolivälierät tarjosivat käsipallon ystäville herkkua, kun molemmat parit menivät viidenteen ja ratkaisevaan otteluun. Vielä ennen pelejä Dickenin vastustajaksi oli mahdollista tulla BK-46, GrIFK ja SIF. Kun HIFK päätti perjantaina Karjaan käsipalloylpeyden kauden tylysti, varmistui samalla SIF:n voitto Granista, näin ollen lauttasaarelaiset kohtaavat SIF:n välierissä. Huomioitavaa on, että molemmat välieräjoukkueet tulevat alemman jatkosarjan kautta mitalipeleihin.

Dicken ja SIF ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti, ja molempina kertoina lauttasaarelaiset ovat jättäneet kentän voittajina. Ensimmäinen ottelu Siuntiossa päättyi 23-29 vierasvoittoon, ja seuraava peli Pirkkolassa olikin tiukempi, kun lauttasaarelaiset voittivat lukemin 28-25. SIF:llä on sopivassa suhteessa nuoruutta ja kokemusta joukkueessaan, etenkin nuoremmasta kaartista terävyytensä ovat osoittaneet Christoffer Thor sekä Fredrik Karlsson, Sten Maasalu ja Ott Varik ovat olleet tehokkaimpia, ja näin tämä nelikko muodostaakin vaarallisen yhdistelmän. Kippari Gustav Svanbäck on myös väläyttänyt kevätvirettään viime aikoina, ja puolustuksen pohjalla Roni Leven on jo vuosikaudet ollut SM-Liigan eliittiä.

Dickenin kausi on edennyt hyvin, mutta Björn Monnbergin sanoin, mitään ei olla vielä saavutettu. Joukkue lähtee taatusti latautuneena ja ennen kaikkea levänneenä välieriin. Ennakkosuosikin viitta on usein turmiollinen, eikä yhtään peliä olla voitettu vielä. Sarjasta voidaan odottaa tiukkaa, ja otteluista intensiivisiä. Suurimman hyökkäysvastuun kantaa Max Granlund, Benny Broman sekä vikkelät laiturit Anton Rémy ja Joacim Broman yhdessä Tadas Stankeviciuksen kanssa, mutta kaikki lajia vähänkään seuraavat tietävät, että nämä pelit voitetaan puolustuksessa. Sinne lauttasaarelaisilla on laittaa esimerkiksi Filip Söderlund, Robin Granlund, Teemu Hertola ja monia muita, maalin tukkivat Mikael Mäkelä ja Patrik Roslander.

Dicken toivookin suurta kannustusta heti ensimmäisestä ottelusta lähtien, sillä SIF:n keltainen armeija on pitänyt todella kovaa meteliä myös vieraspeleissä, huutoon on siis vastattava, pukekaa punaista päälle ja tulkaa kannustamaan Dicken finaaliin!

Otteluiden ajankohdat:

29.4 klo 19.15 Dicken – SIF Pirkkolassa
2.5 klo xx.xx SIF – Dicken Siuntiossa
5.5 klo 16.00 Dicken – SIF Pirkkolassa
Tarvittaessa
8.5 klo xx.xx SIF – Dicken Siuntiossa
11.5 klo 16.00 Dicken – SIF Pirkkolassa

Lähde: Dickenin tiedote