Donald Trumpin kommentointi amerikkalaisen jalkapallon NFL:n varaustilaisuudesta on saanut jälleen arvostelijat liikkeelle.

Trump sai arvostelua osakseen, koska hän ylisti toisena varattua valkoihoista Nick Bosaa, mutta jätti mainitsematta ykkösvarauksen, mustaihoisen Kyler Murrayn.

Trump sanoi Bosasta tulevan vielä suuri pelaaja, ehkä yksi parhaista.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump
Congratulations to Nick Bosa on being picked number two in the NFL Draft. You will be a great player for years to come, maybe one of the best. Big Talent! San Francisco will embrace you but most importantly, always stay true to yourself. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!

San Francisco 49ersiin varatun Bosan tiedetään olevan suuri Trumpin kannattaja ja hän on kehunut presidenttiä useaan otteeseen medialle. Bosa on myös aiheuttanut aiemmin pahennusta twiittaamillaan homofobisilla ja rasistisilla viesteillä. Hän on kuitenkin pahoitellut myöhemmin tekojaan.

Arizona Cardinansiin varattu Murray teki historiaa, sillä Oakland Athletics varasi hänet baseballin MLB-liigaan vuosi sitten numerolla yhdeksän. Hän päätti kuitenkin palata Oklahoman yliopistoon pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa.