Anthony Joshualle etsitään kuumeisesti uutta vastustajaa kesäkuun 1. päivälle otteluun legendaarisessa Madison Square Gardenissa. Brittitähden piti otella Jarrell Milleriä vastaan, mutta tämä kärähti peräti kolmessa eri dopingtestissä.

Boxingscene-sivusto kertoo saaneensa tietää useista lähteistä, että kuubalaisveteraani Luis Ortizille on tarjottu ottelua huimalla viiden miljoonan dollarin ottelupalkkiolla, joka olisi noin kymmenen kertaa enemmän, mitä hän on koskaan ansainnut yhdestä ottelusta. Tästä mies olisi kuitenkin kieltäytynyt ja pyytänyt peräti kymmentä miljoonaa.

Useat asiantuntijat ja fanit kuitenkin epäilevät, että Ortiz yrittää vain välttää ottelun toteutumista. Tämä johtuisi siitä, että mies pelkää jäävänsä kiinni dopingtesteissä ottelun lyhyestä varoitusajasta johtuen. Ortiz on jäänyt jo aiemmin urallaan kiinni kielletyistä aineista.

Lempinimellä King Kong tunnettu Ortiz on voittanut uransa 34 ottelusta 31 kertaa. Hän on tyrmännyt peräti 26 vastustajaa. Tappion hän on kärsinyt vain kertaalleen, reilu vuosi sitten Deontay Wilderille. Ortiz tienasi 500 000 dollaria häviöstä.

Michael Benson

@MichaelBensonn
🔽 Full story from @BoxingScene, who report that Luis Ortiz wanted $10million to fight Anthony Joshua on June 1st.

boxingscene.com/luis-ortiz-tur…