Koskettava tarina: Huippu-urheilija synnytti terveen vauvan, mutta ei päässyt koskaan näkemään pienokaistaan – Oma elämä päättyi vain hetkeä myöhemmin

© Kuva: Getty Images

Huippumeloja Caterina Sequeira sai vakavan astmakohtauksen joulukuussa 2018, oltuaan 19. viikolla raskaana. Nainen vaivutettiin koomaan, mutta hänen tilansa paheni pian. Hän oli kärsinyt astmasta lapsuudestaan asti.

Odottava äiti pidettiin kiinni hengityskoneessa portolaisessa sairaalassa peräti 56 päivää, jotta vauva olisi kasvanut tarpeeksi suureksi selvitäkseen hengissä. Pieni Salvador-poika syntyikin 31 raskausviikon jälkeen keisarileikkauksella.

Sequiran mies oli aina halunnut tulla isäksi ja myös muu perhe halusi lapsen syntyvän. Päätökseen vaikutti myös se, ettei hän ollut kieltänyt elintensä luovutusta.

Vauva painoi syntyessään vain 1,7 kiloa ja lasta pidetään sairaalassa ainakin kolme viikkoa. Äiti otettiin synnytyksen jälkeen irti hengityskoneista. Caterina kuoli muutama tunti myöhemmin ja hänet haudattiin perjantaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.