LP Viesti nousi haudan takaa – Oma valmentajakin ihmeissään: ”Aika monessa lentopallo-ottelussa olen ollut, mutta tämä on ollut erikoisin”

© Kuva: Getty Images

LP Viesti voitti naisten Mestaruusliigan avausfinaalin maanantaina hyvin sekalaisten vaiheiden jälkeen. Hämeenlinna johti erin 1-2 ja oli viemässä jo neljättä erää selkeästi itselleen, mutta LP Viesti nousi haudan takaa 3-2 (19–25, 25–18, 18–25, 27–25, 15-11) otteluvoittoon ja otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen. Finaalisarja jatkuu keskiviikkona Hämeenlinnassa.

Maeva Orle, Hämeenlinna:
– Kova peli, välillä pelasimme hyvin ja välillä huonosti. Emme löytäneet ratkaisuja kovissa paikoissa ja hermostuimme. Neljännessä erässä ajattelimme liian aikaisin jo voittoa. Meidän täytyy pystyä pelaamaan hyvin joukkueena. Tämä oli kuitenkin vasta ensimmäinen ottelu.

Anna Czakan, LP Viesti:
– Odotetun kova vastus. Ensimmäisessä erässä oli käynnistymisvaikeuksia, mutta toisessa erässä lähti hyvin rullaamaan. Syöttö oli isossa roolissa tänään ja siinä onnistuimme tänään. Olen tosi ylpeä jokaisesta joukkueen jäsenestä, varsinkin neljännessä erässä meiltä upea nousu. Tänään vielä nautitaan tästä, mutta huomenna palaudutaan ja keskitytään keskiviikkoon.

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna:
– Ottelu oli vuoristorataa. Isoin virhe tapahtui neljännessä erässä, olimme 9 pistettä johdolla ja meidän pitäisi pystyä päättämään erä. Sitten LP Viesti pääsi mukaan peliin ja vei viidennen. Näytti, että peli on meille 3-1, mutta sitten teimme paljon virheitä. Meidän täytyy oppia tästä. Finaalit tulevat olemaan tasaiset.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:
– Aika monessa lentopallo-ottelussa olen ollut, mutta tämä on ollut erikoisin. Aika syvältä otettiin tikkari pois neljännessä erässä. En usko, että Salohallissa kovin moni uskoi, että LP Viesti vielä voittaa ottelun neljännessä erässä. Pienestä oli kiinni että erä olisi mennyt Hämeenlinnalle. Neljäs erä antoi kuitenkin uskoa joukkueelle. Viides eräkin osoitti, kuinka omituinen ottelu oli, kun Hämeenlinna nousi vielä taistelemaan otteluvoitosta, vaikka johdimme 12-7. Kumpikaan joukkue ei pelannut tänään yhtäaikaa hyvin, vaan toinen pelasi vuorotellen hyvin ja huonosti. Molemmat panostivat selkeästi syöttöön.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.