EräViikinkien naisten edustusjoukkue vahvistuu kaudeksi 2019 – 2020 merkittävästi.

Nyt julkistetussa pelaajalistassa on yhteensä 24 nimeä, jonka lisäksi myöhemmin julkistetaan vielä muutamia sopimuksia. Uusia pelaajia tässä vaiheessa mukana on viisi, kun maalivahti Juulia Kataja, puolustajat Jenny Kettunen ja Cira Virta sekä hyökkääjät Iina Latvala ja Sofia Mittentag ovat solmineet 1+1 -vuotiset pelaajasopimukset EräViikinkeihin.

Kataja, Kettunen ja Mittentag siirtyvät seuraan Pelicansista. Latvala pelasi niin ikään Pelicansissa viime kaudella, mutta on sitä aiemmin edustanut ErViä. Virta puolestaan on nuori, vasta 15-vuotias lupaus, joka pelasi A-tyttöjen SM-sarjaa kuluneella kaudella SB-Pron ja LoSBin yhdistelmäjoukkueessa.

– Tosi hyvät ja odottavaiset fiilikset ensi kauteen, odotan innolla että pääsemme treenaamaan ja pelaamaan syksyllä, intoilee Kataja.

Jatkosopimuksia julkistettiin puolestaan yhdeksän. Maalivahtiosastolla jatkaa seuran oma kasvatti Milla Jaatinen. Puolustuksessa puolestaan Laura Hämeen-Anttila, Anni Räisänen sekä Sara Suur-Hamari. Hyökkääjistä jatko on varmistunut Aino Tuokkolalla, Lotta Varakkaalla, Amanda Nybergillä, Hanna Pukerolla ja Elina Niemellä.

Valmennusosaston jatkosopimukset julkistettiin jo aikaisemmin. Päävalmentajana jatkaa Markus Huhtimo, valmennuksessa on lisäksi mukana Timo Suonpää, Marko Vaittinen, Pi Liljelund, Tony Bäcksbacka sekäJouni Hämäläinen.

Lähde: EräViikingit tiedote