Lentopallon Mestaruusliigan Savo Volley purki yleispelaaja Andrus Raadikin sopimuksen juuri liigan pronssiotteluiden alla. Syynä tähän olivat Raadikin rajut kommentit seuran ja joukkueen toiminnasta virolaisella nettisivustolla.

Seuran toimitusjohtaja Timo Perälä avaa Suplan Palloralli-podcastissa tapahtumien kulkua ja sitä, miten sopimuksen purkuun päädyttiin.

– Hän oli pahoillaan ja kauhuissaan joukkueen suuntaan, että ei pääse taistelemaan pronssista. Joukkueelta ja päävalmentajalta oli tullut toivomus, ettei hän tule treeneihin. Hän oli tiettyihin asioihin pettynyt, ja palautetta kuuluukin antaa, mutta ei julkisen median kautta, sanoo Perälä.

Perälä itse sanoo olleensa järkyttynyt tutun pelaajan avautumisesta.

– Itselleni tämä oli kova järkytys, koska hän oli joukkueessani jo Sammossa (kuva tammikuulta 2017 Sampo Volleyn paidassa, toim. huom.). Hän oli iso pelaaja ja aina ison profiilin huippupelaaja. Oli karmea paikka vapauttaa hänet palveluksesta ennen pronssipelejä, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Vahinko oli tapahtunut.

Savo Volleyn ja Hurrikaanin välinen Mestaruusliigan toinen pronssiottelu nähdään Ruudussa torstaina suorana lähetyksenä.

Tuore Palloralli-podcast taas on kuunneltavissa Suplassa.