Oskari Muhonen on kahden kilpailupäivän ja viiden lähdön jälkeen Finnjollien kärkipaikalla. Muhonen purjehti eilen Italian Genovassa sijat kaksi, kolme ja yhdeksän.

– Mulla oli ihan hyvä vauhti tänään, mutta muuten purjehdukseni oli aikamoista puuhastelua. Johdin esimerkiksi ensimmäistä lähtöä alussa selkeästi, mutta rataa olikin muutettu juuri ennen starttia. Onnistuin kuitenkin nousemaan vielä toiseksi. No, huomenna jatkuu, Muhonen naurahti.

Kaarle Tapper otti Laser standardissa harmittavasti kaksi varaslähtöä, jotka tipauttivat hänet tuloslistalla sijalle 46. Aleksi Tapper on sen sijaan purjehtinut vahvan regatan ja on sijalla 34.

– Kaksi blackflagia tuli. Eipä ole paljon muuta kerrottavaa päivästä, Kaarle Tapper kommentoi.

Finnjollat ja Laser standardit jatkavat huomenna kilpailuaan, mutta suomalaisten 49er FX- ja Nacra 17 -tiimien osalta Genovan maailmancup päättyi tänään. Noora Ruskolan ja Mikaela Wulffin lopullinen sijoitus on 24. ja Sinem Kurtbayn jaAkseli Keskisen 29.

– Olimme tänään aina väärässä paikassa. Siihen tiivistyi viimeinen päivä. Kisan olisi pitänyt mennä paremmin, mutta nyt vain jatketaan treeniä, Wulff kommentoi.

Lähde: Purjehdusliiton tiedote