Suomalaisjoukkue upeasti johdossa Singaporessa – ”Olemme todella tyytyväisiä päivän suoritukseen”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Joukkuevoimistelun maailmancupin toisen osakilpailun alkukilpailu käytiin 3.4. Singaporessa. Alkukilpailun jälkeen OVO Team (Olarin Voimistelijat) on johdossa. Minetit (Tampereen Sisu) ovat kolmansina, vain 0,1 pisteen päässä hopeasta.

Singaporessa järjestettiin ensimmäistä kertaa joukkuevoimistelun maailmancup. Kilpailumpäristö oli eksoottinen aikaeron ja totuttua kuumemman ja kosteamman ilmaston takia.

– Olemme todella tyytyväisiä päivän suoritukseen. Suoritus oli vahva ja fiilis matolla oli todella hyvä. Tämän päivän suorituksessa tuli pieniä epätarkkuuksia joita lähdemme korjaamaan huomiseen finaaliin, Arvioi ohtoon menneen OVO Teamin kapteeni Aurora Kapasen suoritusta.

– Ollaan omaan suoritukseen tyytyväisiä, mutta pisteet jäivät hieman alhaisiksi. Huomenna lähdetään tekemään omaa parasta ja sen jälkeen mietitään mitä voidaan tehdä vielä paremmin, Minettien kapteeni Ella Ratilainen kommentoi kilpailua

Challenge Cupissa johdossa ovat venäläiset. OVO Junior Team (Olarin Voimistelijat) lähtee finaaliin kolmannelta sijalta Minetit Eliten (Sport Club Vantaa/ Tampereen Sisu) ollessa heti perässä neljänsinä.

– Lähdemme huomiseen kisapäivään varmoilla fiiliksillä ja iloisella mielellä tämän päivän hyvän suorituksen jälkeen. Tämän päivän suoritus oli täsmällinen ja energinen. Ihanaa päästä näyttämään vielä kerran Singaporelle upea ohjelmamme, OVO Junior Teamin kapteeni Olivia Soini kommentoi kilpailua.

Finaalit kilpaillaan Singaporessa 4.4. 7.30-10.00 Suomen aikaa.

Lähde: Voimisteluliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!