Ursula Wikström tehtaili perjantaina viisi birdietä ja selvitti tiensä Jordaniassa pelattavan Ladies European Tourin, Euroopan Seniori Tourin ja Challenge Tourin yhteiskilpailun, Jordan Mixed Openin päätöskierrokselle. Wikström jakaa tässä vaiheessa sijaa 43 tuloksellaan 143 (-1) Vantaalaisen tuloskortteihin on kirjattu tähän mennessä tulokset 74 ja 69. Ayla Golf Clubilla pelattava kilpailu on sikäli historiallinen, että kilpailun voitosta ja samoista palkintorahoista kilpailee kolmen eri kiertueen pelaajat.

– En ole ollut tällä viikolla oikein iskukunnossa, mutta onneksi tuolla kentällä on kuitenkin saanut kaivettua itsestään edes pikkusen paremman vaihteen päälle. Siihen nähden tämän päivän taistelu oli ihan ok. Mutta kiva ollut pelata vähän erilaisessa seurassa tällä viikolla, summasi Wikström.

– Ja tuleehan tässä samalla bongattua uusi golfmaa. Hiekan keskelle rakennettu kenttä on tiiltä katsoen melko simppeli mutta greeneillä on sitten jo vähän muotoja. Ja tuulikin tekee hommasta mielenkiintoisempaa, jatkoi Ursula

Wikströmille kirjattiin perjantaina 10 väyläosumaa, 16 viheriöosumaa ja 31 puttia.
Kilpailun kärkipaikalla golfaa kuukausi sitten Australiassa pelatun Women’s NSW Openin voittanut Englannin Meghan MacLaren. Englantilainen on tilanteessa -13, mutta hänellä on vielä muutama väylä pelaamatta. Toisena on kierroksensa jo päättänyt Challenge Tourilla pelaava Hollannin Daan Huizig tuloksellaan 132 (-12).

Kisan toinen suomalainen, Noora Komulainen selvitti hänkin tiensä jatkoon ja jakaa par tuloksellaan 144 sijaa 55.

Lähde: Tiedote