Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan tähtipuolustajiin lukeutuva Earl Thomas toivoo palaavansa vielä hetkeksi Seattle Seahawksin miehistöön, vaikka pelaajan ja seuran tiet ekanivat vihaisissa merkeissä.

Thomas toivoi viime kesänä rahakasta jatkosopimusta Seattlessa, mutta seura laittoi hänet pelaamaan sopimuksensa loppuun. 29-vuotias Thomas solmi vapaana pelaajana neljän vuoden ja 55 miljoonan dollarin sopimuksen Baltimore Ravensin kanssa.

– Näen itseni jäämässä eläkkeelle Sewhawkina. En koskaan polttaisi siltoja sinne. Rakastan edelleen joukkuetovereitani. Näen todellakin itseni ehkä allekirjoittamassa yhden päivän sopimuksen. Toivottavasti he ripustavat paitani stadionin piippuhyllylle, Thomas sanoi.

Thomasin viimeinen peli Seattlessa päättyi hävyttömään eleeseen. Thomas mursi jalkansa ottelussa Arizona Cardinalsia vastaan. Hän näytti keskisormea oman joukkueensa sivurajaa kohden tulleessaan kärrätyksi pois kentältä (Lue juttu tästä).

Thomas selitti nyt tilannetta turhautumisella.

– Totta kai kun otetaan huomioon, mitä kaikkea koimme ja kuinka paljon annoin joukkueelle, tunsin että minua ei kunnioitettu. Mutta tiedän että tämä on bisnestä. Heillä on muita kavereita, joille täytyy myös maksaa. He ansaitsevat sen myös, Thomas sanoi.

Lähde: NFL.com.