Vankilaan joutunut huippu-urheilija alentui sairaaseen tekoon: Whatsapp-kilpailu johti nukkuvan naisen raiskaukseen – Tällaiset ovat kuvottavan pelin säännöt

Australialainen krikerin pelajaa Alex Hepburn on todettu syylliseksi kahden vuoden takaiseen nukkuvan naisen raiskaukseen.

Oikeuden mukaan nainen oli ensin harrastanut seksiä Hepburnin joukkuetoverin kanssa yhteisymmärryksessä. Tämän jälkeen nainen oli nukahtanut ja herännyt järkytykseen, kun hänen sängyssään olikin yhtäkkiä Hepburn.

Syyttäjä kertoi oikeudessä kuvottavan motiivin raiskaukselle. Hän yritti mitä todennäköisemmin saada ”pisteitä” ystäväporukan sairaassa Whatsapp-pelissä.

23-vuotias Hepburn oli itse laatinut pelin säännöt. Pisteitä sai erilaisilla seksiakteilla ja jokainen piti kuvailla viesteissä tarkkaan. Pelin voittaja sai ilmaisen ravintola- ja baari-illan.

– Nimi, ikä, musta- vai valkoihoinen, arvosana asteikolla 1-10, oma suorituksesi asteikolla 1-10, kondomi vai ei, viesteissä luki.

Puolustus yritti vedota siihen, että uhri oli humalassa, eivätkä hänen muistikuvansa ole tarkkoja. Vetoomus ei mennyt läpi.

Yhdessä viesteissä Hepburnin kehui antaneensa voiton joukkuetoverilleen, koska tarjosi tälle ryhmäseksiä kolmen naisen kanssa.

– Tuntuu, että täällä asuu 150 muijaa ja me olemme panneet heistä jokaista, Hepburn kirjoitti toisessa.