Yllätyspaluu! Selostajalegenda palaa ääneen Superpesiksen parissa

© Kuva: Juha Tamminen
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Anssi Ritari jatkaa Ruudun lähetysten suosittuna pesisäänenä myös alkavalla kaudella. Ritari puhui viime syksynä avoimesti uupumuksestaan ja kaikkensa antamisesta työlle. Kauden viimeisessä lähetyksessä oli pakko kertoa lopettamispäätöksestä. Tahtia täytyi höllätä, mikä kannatti. Ritarin lopettamisesta muodostui viisaasti käytetty aikalisä, jonka jälkeen pesiskansan suosikki palaa selostamoon uudella energialla ja uusin voimin.

Ruudun kesäkauden Superpesis-lähetykset käynnistyvät Espanjan Fuengirolasta viikonloppuna. Anssi Ritari on jälleen selostamossa, kun Sotkamon Jymy ja Hyvinkään Tahko kohtaavat Helsingissä 7. toukokuuta.

– Päätin käyttää sopimuksessani olleen option eli jatkan Nelosella Superpesis-selostuksia. Viime syksyllä uupuneena uskalsin hypätä 20-vuotisesta oravanpyörästä pois. Se oli jälkikäteenkin ajateltuna täysin oikea ja terveyden kannalta oikea päätös.

– Ensimmäiset kuukaudet menivät samanlaisessa sumussa kuin viime vuodet, eivätkä stressitasot meinanneet tippua lainkaan. Kun malttoi antaa itselleen aikaa levätä rauhassa, kroppa pikkuhiljaa rauhoittui ja kaikki alkoi näyttää valoisammalta. Tämän vuoksi uskalsin lähteä pitkän harkinnan jälkeen kesäprojektiin mukaan. Päätökseeni vaikutti paljon myös rakkaus lajiin, pesäpalloon, Ritari sanoo.

Nelonen Median vastaava tuottaja Markus Wennäkoski iloitsee vuolaasti Ritarin ratkaisusta.

– Hymyilin kyllä erittäin leveästi kuullessani, että Anssi halusi palata selostuskoppiin, mutta vielä iloisempi olen siitä, että mies sai terveyden kannalta tärkeän aikalisän. Anssin sydämessä on erityinen paikka pesäpallolle ja tiimissämme on yhtä erityinen paikka Anssille. Tervetuloa takaisin, pesisääni!

Lähde: Pesäpalloliiton tiedote

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!