Dicken ja SIF pelasi välieräsarjan toisen ottelun torstaina Siuntiossa, jossa Dickenille oli tarjolla jo ottelupallo sunnuntain kolmanteen otteluun. Tämän lauttasaarelaiset lunastivatkin selkeällä 19-30 vierasvoitolla. Ottelu oli alusta asti Dickenin hallinnassa, ja peli olikin jo 1-7 vasta 10 minuutin pelin jälkeen. Vartin kohdalla peli oli jo 2-10 ja Teddy Nordling käytti jo toisen aikalisänsä, turhaan. Dicken repi eroa tasaiseen tahtiin, ja tauolle mentäessä lukemat olivat musertavat 9-19 lauttasaarelaisille. Jakso oli tuloksen lisäksi sysimusta SIF:n kannalta myös siksi, että Gustav Svanbäck sekä Sten Maasalu joutuivat jättämään pelin kesken, polvi- ja nilkkavammojen takia. Myös Alexander von Numers kävi kokeilemassa peliä, mutta nähtävästi liian aikaisin aivotärähdyksen jälkeen. Myös Tadas Stankevicius pelasi vain vajaan ensimmäisen jakson pienen vamman takia.

Toinen jakso olikin sitten vauhdikkaampaa peliä, kun voitosta ei enää pelattu. Vastuuta jaettiin tasaisesti vaihtomiehille, ja onnistujia löytyi laajalta rintamalta. Myös lauttasaarelaisten nelosveskari, Niclas Kavaleff pääsi kentälle Patrik Roslanderin ollessa sivussa flunssan takia ja Kim Davidsonin pitkän toipumistauon johdosta.

Voiton lisäksi kaikki LähiTapiola tähdet matkasivat Lauttasaareen, Max Granlundin, Mikael Mäkelän sekä Anton Rémyn tyhjennettyä palkintopöydän.

Ottelusarja on näin ensimmäistä kertaa katkolla sunnuntaina Pirkkolassa, jossa ottelu alkaa klo 16.00.

SIF-luotsi Teddy Nordling totesi suoraan vastustajan olleen askelen verran edellä.

– Dicken oli parempi kaikilla osa-alueilla. Parhaiten pärjäsimme maalivahtipelissä. Teimme aivan liikaa virheitä ja hävisimme 1 vastaan 1 -tilanteet puolustuksessa, Nordling kertasi ottelua.

Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg sen sijaan saattoi olla kokonaisuuteen tyytyväinen.

– Tuntui että pääsimme hyvin otteluun ja että meillä oli ottelu hallinnassa alusta alkaen. Askelta parempi verrattuna viime otteluun, Monnberg arvioi.

Vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Dickenin Anton Rémy katsoi jo kohti kolmatta koitosta.

– Pelasimme tasaisesti koko ottelun. Tavoitteemme on luonnollisesti ratkaista sunnuntaina, mutta emme saa pitää mitään selviönä. Meidän on tultava oikealla asenteella myös siihen otteluun, Rémy muistutti.

Lähde: Dickenin tiedote