Huima lahjakkuus! Vasta 15-vuotias Ada Hautala kahmi aikuisten mitaleja Turussa – ”Yritin ottaa rennosti ja pitää hauskaa”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Miesten ja naisten telinevoimistelun telinekohtaisista mitaleista kilpailtiin sunnuntaina Turun Palloiluhallissa. Viimeistellyt ja puhtaat, mutta myös vaikeustasoltaan korkeat sarjat ratkaisivat mestaruudet.

Naisten telinevoimistelussa Oulun Pyrinnön Ada Hautala jatkoi viikonlopun upeita suorituksiaan ja kahmi lauantain neliottelukultamitalin kaveriksi mitalit kaikilta neljältä telineeltä: kultaa permannolta, hopeaa nojapuilta ja puomilta sekä pronssia hypystä.

Hautala oli erittäin tyytyväinen suorituksiinsa, mutta hieman hämillään hienosti sujuneesta viikonlopusta.

– Lähdin tämän päivän kisaan tosi avoimin mielin, yritin ottaa rennosti ja pitää hauskaa. Olen kuitenkin tosi yllättynyt siitä, miten hyvin minulla meni tänäänkin. Sain pidettyä hyvin hermot kasassa, Hautala kertoo.

– Tiukan puomifinaalinkin aikana valmentajani sanoi minulle, että nyt vaan nautit enkä ottanut siitä mitään paineita. Vähän kyllä harmittaa, että sieltä tultiin taas alas. Nyt vaan ”flikki-piiskaa” harjoittelemaan.

Miesten telinevoimistelun puolella Espoon telinetaitureiden Oskar Kirmes saalisti 6-ottelun hopean lisäksi telinefinaaleista 3 mitalia: kultaa rekiltä ja hopeaa permannolta ja renkailta.

Myös Voimisteluseura Helsingin Elias Koski nappasi tänä vuonna telinekohtaisista finaaleista upeasti 4 mitalia: pronssia hevoselta, renkailta, nojapuilta ja rekiltä.

Lähde: Voimisteluliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!