Olympiakultaa 2012 ja olympiapronssia 2016 voittanut Keshorn Walcott oli lauantaina kilpailemassa Vantaalla Kultainen keihäs kilpailussa. Kaikki ei kuitenkaan sujunut suunitelmien mukaan ja Trinidad ja Tobagon urheilija purki pettymystään rajusti, kertoo Iltalehti.

Walcott karsiutui kolmelta viimeiseltä kierrokselta surkealla tuloksella 72,61. Hän ärähteli toimittajille kilpailun jälkeen ja syytti heitoistaan säätä. Vantaalla oli tihkusadetta ja kymmenen astessa lämmintä.

– Kylmä kuin vittu, hän kiroili Iltalehdelle.

– Niin suomalaista, niin suomalaista. Täällä on aina huono sää, Walcott ilmoitti, käänsi selkänsä ja lähti lätkimään.

Walcottin ennätys on 90,16 vuodelta 2015. Viime kauden pisin heitto lensi 84,96.

Miehissä ylivoimaiseen voittton paiskasi Viron Magnus Kirt. Kirtin paras heitto kantoi huimat 89,33. Oliver Helander oli kisan kakkonen tuloksella 82,17, joka on kauden kotimainen kärkitulos.