Kohu ei laannu! Kourimisesta syytetty huippunyrkkeilijä määrättiin käyttäytymiskurssille – Sylitansseja antanut naistoimittaja väitti hänen ahdistelleen!

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Nyrkkeilykomissio CSAC (California State Athletic Commission) asetti Kubrat Pulevin  hieman yli kuukausi sitten pannaan. Bulgarialaisnyrkkeilijää rangaistiin siitä, että hän kähmi ja suuteli väkisin naistoimittaja Jennifer ”Sushe” Ravaloa.

Las Vegasissa käydyn ottelun jälkeen Ravalo haastatteli Pulevia ja haastattelun päätteeksi verta vuotava Pulev suuteli Ravaloa suulle. Myöhemmin Ravalo piti lehdistötilaisuuden, jossa hän syytti Pulevin kähmineen häntä myös ottelun jälkeen. Hän kertoi harkitsevansa oikeustoimia miestä kohtaan ja kokeneensa olonsa nöyryytetyksi.

Sen jälkeen kohu jatkui, kun julkisuuteen tuli video, jossa Ravalo näyttää antavan sylitanssia Pulevin nyrkkeilytiimin jäsenelle.

Videosta huolimatta Pulevin ottelukieltoa on pidennetty ja hänet on määrätty käyttäytymiskurssille, jossa ahdistelua opetellaan välttämään. Hän saa otella ensi kerran heinäkuussa, jos maksaa sakon ja käy kurssilla siihen mennessä.

Pulevin uran ainoa tappio on tullut MM-ottelussa Vladimir Klitshkoa vastaan marraskuussa 2014. Hän on otellut 28 kertaa.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!