Nyrkkeilykomissio CSAC (California State Athletic Commission) asetti Kubrat Pulevin hieman yli kuukausi sitten pannaan. Bulgarialaisnyrkkeilijää rangaistiin siitä, että hän kähmi ja suuteli väkisin naistoimittaja Jennifer ”Sushe” Ravaloa.

Las Vegasissa käydyn ottelun jälkeen Ravalo haastatteli Pulevia ja haastattelun päätteeksi verta vuotava Pulev suuteli Ravaloa suulle. Myöhemmin Ravalo piti lehdistötilaisuuden, jossa hän syytti Pulevin kähmineen häntä myös ottelun jälkeen. Hän kertoi harkitsevansa oikeustoimia miestä kohtaan ja kokeneensa olonsa nöyryytetyksi.

Sen jälkeen kohu jatkui, kun julkisuuteen tuli video, jossa Ravalo näyttää antavan sylitanssia Pulevin nyrkkeilytiimin jäsenelle.

Videosta huolimatta Pulevin ottelukieltoa on pidennetty ja hänet on määrätty käyttäytymiskurssille, jossa ahdistelua opetellaan välttämään. Hän saa otella ensi kerran heinäkuussa, jos maksaa sakon ja käy kurssilla siihen mennessä.

Pulevin uran ainoa tappio on tullut MM-ottelussa Vladimir Klitshkoa vastaan marraskuussa 2014. Hän on otellut 28 kertaa.

BBC Sport

@BBCSport
Kubrat Pulev has been ordered to take sexual harassment prevention classes after kissing a female journalist, according to reports in the US.

Full story: bbc.in/2W6eKma