Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella nähtiin naisten puolella heti iso yllätys, kun entinen maaillmanlistan ykkönen Caroline Wozniacki tipahti jatkossa. Kolmesti Grand Slam -turnauksen finaalissa ollut tanskanpuolalainen hävisi Venäjän Veronika Kudermetovalle erin 6-0, 3-6, 3-6.

Turnauksessa 13:nneksi sijoitettu Wozniacki voitti ensimmäiset seitsemän peliä, mutta tämän jälkeen hän kadotti otteensa. Kudermetova oli ennakkoon ajatellen melkoinen vastaantulija, sillä venäläinen on maailmanlistalla sijalla 68.

Wozniacki oli luonnolliseti harmissaan ottelun jälkeen.

– Tämä on turhauttavaa. Ei ole ollut kovin hyvä vuosi minulle tähän mennessä. Minun pitää tehdä nyt kovasti töitä ja kääntää kurssi.

– Tuntui, että minulta loppui energia ja aloin tekemään helppoja virheitä, Wozniacki kertasi.