Suomalaisilla haulikkoampujilla oli vilkas kisaviikonloppu, kun Hyvinkäällä järjestettiin skeetin Nasta GP ja Mäntsälässä trapin GP-kilpailu. Saksan Frankfurt Oderissa järjestetyssä Brandenburg cupissa oli myös suomalaisia trapin maajoukkueampujia kilpailemassa.

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Simo Köylinen sijoittui toiseksi Brandenburg Cupin miesten trapissa. Kaksoistrapista trapiin siirtynyt Köylinen teki peruskilpailussa ennätyksensä 121 (23+25+24+25+24), joka oli kisan toiseksi paras. Tanskan Ole Christensen teki tuloksen 122. Tanskalainen voitti finaalissa Köylisen pisten 44-41. SSG:n Jukka Takala oli viides. Hänen peruskilpailunsa tulos oli 119.

Satu Mäkelä-Nummela (OSU) oli naisten trapin ykkönen Mäntsälän GP:ssä, kun hän voitti finaalissa uusinnan jälkeen Viron Aili Poppin. Mäkelä-Nummela rikkoi peruskilpailussa 109 kiekkoa. Sara Nummela (OSU) voitti N20-sarjan ja teki peruskisassa tuloksen 99.

Lähde: Ampumaurheiluliiton tiedote