Suomalaiset hyppäsivät upeasti – Arvokisarajat paukkuivat Saksassa!

© Kuva: Getty Images

Nuoret uimahyppääjät kisasivat viime viikonloppuna perinteisessä ja tasostaan tunnetussa juniorikisassa Saksassa. Mitalit jäivät tällä kertaa Dresdeniin mutta arvokisarajat paukkuivat.

Suomalaiset kisasivat kuuden juniorin voimin International Youth Diving Meetissä Dresdenissä. Mukana olivat Lauren HallaselkäNea ImmonenOdessa KäckRuska LehtonenPinja Pylkäs ja Ronja Rundgren. Saaliina oli seitsemän finaalipaikkaa ja kaikille nuorten EM-kisarajat.

Parhaasta tuloksesta ja sijoituksesta vastasi Immonen, joka hyppäsi A-sarjan metrin ponnahduslaudan finaalissa neljänneksi jääden pronssimitalista vain kuuden pisteen päähän. 361,35 oli viikonlopun ainoa suurmestariluokan tulos.

Dresdenin ensikertalaiset Käck ja Pylkäs saivat kokemusta isojen kisojen finaalissa hyppäämisestä, Käck B-sarjan kerroksilla ja Pylkäs B-sarjan metrillä. Molemmat olivat finaaliensa 11:iä saavuttaen nuorten EM-kisarajat, Käck A-rajan ja Pylkäs B-rajan.

A-sarjan kerrosfinaalissa nähtiin rutiininomaisesti kaksi suomalaista. Rundgren sijoittui seitsemänneksi ja Lehtonen 11:nneksi.

Ensimmäistä vuottaan A-sarjassa hyppäävä Lauren Hallaselkä eteni finaaliin molemmilla laudoilla, mutta loppukilpailut eivät sujuneet suunnitelmien mukaan. Metrillä hän oli seitsemäs ja kolmosella 11:s.

Lähde: Uimaliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.