Suomalaispelaajalta idioottimainen ulosajo salibandyn MM-välierässä – päävalmentajan poika tölväisi ruotsalaista kesken erätauon

© Kuva: Juha Tamminen
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Suomi kärsi Ruotsille murskatappion U19-poikien MM-välierässä lauantaina numeroin 8-2. Ottelun erikoisin tilanne nähtiin ensimmäisellä erätauolla, kun Jasper Juuti hankki itselleen punaisen kortin typerällä tempulla.

Päävalmentaja Atte Juutin poika tönäisi yhdellä kädellä keskiviivan yli Suomen kenttäpuoliskolle harhaillutta ruotsalaista kesken lämmittelyn. Tilanne ei jäänyt tuomareilta huomaamatta ja ruotsalaispelaaja osasi ottaa tilanteesta kaiken irti kaatumalla maahan.

Suomi päästi turhan ylivoiman aikana Ruotsin 4-0-maalin.

Tilanteen näet salibandyguru Toni Lötjösen kritisoivasta twiitistä.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!