Suomi täysin ylivoimainen kolmessa maaottelussa – Voitti erät peräti 11-0

© Kuva: Lentopalloliitto

Tulevana lauantaina Kultaisen liiigan Tampereella Espanjaa vastaan aloittava naisten lentopallomaajoukkue hioi iskuaan kolmella maaottelulla Viroa vastaan Tallinassa.

Suomi vei kaikki kolme peliä puhtaasti 3-0, kun perjantain ja lauantain voittoja seurasi voitto myös sunnuntaina erin 25-15, 25-18, 25-11. Perjantaina ja sunnuntaina Suomi vei lisäksi vielä extraerät eli koko viikonlopun yhteossaldo oli erissä 11-0.

Suomen seitsikko oli sunnuntaina Kaisa Alanko, Piia Korhonen, Suvi Kokkonen, Saara Esko, Michaela Madsen, Anna Czakan, Tiiamari Sievänen (L). Salla Karhu tuli toiseen erään Eskon tilalle, Emmi Riikilä kolmanteen Kokkosen tilalle ja Laura Pihljamäki korvasi kolmannessa Czakanin. Neläjnteen erään Jessica Kosonen ja Katja Kylmäaho muodostivat hakkuri-passari -akselin ja Daniela Öhman tuli toiseksi keskipelaajaksi.

Piia Korhonen muodosti passari Kaisa Alangon kanssa murhaavan akselin: Korhonen oli etenkin kaksi ensimmäistä erää täysin pistelemätön keräten lopulta koko peliin 22/+20 60% hyökkäystehoilla. Michaela Madsen (12/+12) pelasi myös mainion peliin.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.