Turun Palloseura on hankkinut riveihinsä puolustaja Tino Salmisen ja sentteri Ville Hirvisuon. Kummankin pelaajan sopimus on kaksivuotinen.

Salminen saapuu takaisin Turkuun Classicista.

– Hienoa on ollut nähdä Tepsin kehitys viime vuosina. Odotan innolla tulevaa kautta, joukkue on vahva myös ensi kaudella ja tavoitteena ei voi olla muuta kuin kirkastaa mitali hopeasta. Itseltä odotan myös, että kehityn pelaajana ja saan ottaa vielä isompaa roolia joukkueessa, viisi kautta Tampereella pelannut Salminen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Hirvisuo auttoi Visby IBK:ta nousussa Ruotsin Superliigaan.

Olen seurannut Tepsiä niin paljon kuin vain suinkin on ehtinyt ja mahtavilla fiiliksillä takaisin kotiin. Täällä on kaikki edellytykset menestyä ja erityiskiitos omasta panoksestaan Jukka Ruotsalaiselle, jolla on ollut iso merkitys myös minunkin urallani, Hirvisuo kiittää.

– Olen Ruotsissa pelannut noin 50/50 pakkia ja sentteriä, joten monipuolisuutta tuon ainakin mukanani. Lisäksi varsinkin menneellä kaudella tuli lauottua epätavallisen paljon, joten ehkä sekin osa-alue on jollakin tavalla kehittynyt, Hirvisuo pohtii tiedotteessa.