Yksi koko NFL:n suurimmista faneista on menehtynyt – Katso sydäntä särkevä video kaikkien rakastamasta hahmosta, joka uhrasi terveytensä seuransa vuoksi

© Kuva: Getty Images
Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Ezra Castro, joka tunnettiin paremmin nimellä Pancho Billa on kuollut 39-vuotiaana pitkän taistelun jälkeen haimasyöpään. Castro oli amerikkalaisen jalkapalloseuran Buffalo Billsin fanaattinen kannattaja ja oli rakastettu niin Buffalossa kuin muuallakin Yhdysvalloissa.

– Sydämemme ovat särkyneet. Menetimme rakkaan veljen tänä aamuna. Olemme ikuisesti kiitollisia kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jonka olemme saaneet matkan aikana, miehen perhe kirjoitti.

Castrosta tuli voiman symboli seuran jäsenille sen jälkeen, kun lääkärit diagnosoivat hänen syöpänsä vuonna 2017. Buffalon fanit keräsivät hänelle yhteensä yli 47 000 dollaria sairaalakuluihin. Hän selvisi syövästä huolimatta kahteen edelliseen NFL:n varaustilaisuuteen ja uhkasi terveyttään käymällä otteluissa kielloista huolimatta.

Katso miehestä tehty muisteluvideo alta.

Torino ja Wolves vastakkain! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!