Yli sadan maaottelun Niklas Seppänen siirtyy Saksan Bundesliigaan

© Kuva: Juha Tamminen

Kevätkaudella kymmenen pelin ajan Kokkolan Tiikereitä edustanut Niklas Seppänen siirtyy Saksan Bundesliigassa pelaavan SWD Powervolleys Dürenin riveihin.

– Takana on tosi vaikea ja pitkä loukkaantuminen, joten olen erittäin tyytyväinen että sopimus on tehty jo näin aikaisin keväällä. Olen kuullut Dürenistä pelkästään positiivista. Joukkue on keikkunut pitkään kärjen tuntumassa, joten odotan hyvää kautta ja mitalipelejä. Itselleni tärkeintä on, että saan pelata ehjänä kauden alusta loppuun, Seppänen kertoi.

Suomalaisista Dürenissä ovat aiemmin pelanneet Tomi ja Ossi Rumpunen sekä Jani Sippola. Tommi Tiilikainen toimi joukkueen valmentajana kaudella 2016-17.

Ennen loukkaantumistaan Seppänen on edustanut Mestaruusliigassa Korson Vetoa ja Tiikereitä, ulkomailla puolestaan ranskalaisia Tourcoingia, Nizzaa, Narbonnea ja Toursia sekä valkovenäläistä Stroitel Minskiä. Miesten Suomi-paidan 25-vuotias yleispelaaja on pukenut ylleen kaikkiaan 101 kertaa.

Suomen maajoukkueet aloittavat Kultaisen Euroopan liigan pelit lauantaina Tampereella. Naiset kohtaavat kello 16.00 Hakametsän hallissa Espanjan ja miehet kello 19.00 Ukrainan.

Lähde: Lentopalloliton tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!