Eva Wahlströmin seuraava vastustaja on selvillä – Puolustaa MM-titteliään Las Vegasissa tätä naista vastaan

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Joulukuussa edellisen ammattilaisottelunsa otellut nyrkkeilijä Eva Wahlström astuu seuraavan kerran kehään elokuun 2. päivä Las Vegasissa.

Wahlström puolustaa WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-titteliään meksikolaista Yareli Lariosia vastaan. 21-vuotias Larios on otellut ammattilaisena 16 ottelua, joista voittanut 13 ja hävinnyt kaksi. Yksi on päättynyt ratkaisemattomana.

Wahlströmin edellinen ammattilaisottelu Katie Tayloria vastaan New Yorkissa päättyi hänen ammattilaisuransa ensimmäiseen tappioon. Ottelu käytiin kevyessä sarjassa, joten Wahlström säilytti tappiosta huolimatta MM-tittelinsä painoluokkaa alempana.

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!