Huikeaa! Vasta 15-vuotias Ada Hautala selvitti tiensä finaaliin Sloveniassa – ”Fiilis on superhyvä”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Naisten telinevoimistelun maailmancupien ensikertalaiset, Ada Hautala Oulun Pyrinnöstä ja Iida Haapala Voimisteluseura Keski-Uusimasta kilpailivat Slovenian Koperissa Challenge Cupissa. Eilinen kisapäivä lähti hieman tahmeasti liikkeelle, mutta päivään mahtui myös onnistumisia. Tänään Hautala nappasi paikat puomi- sekä permantofinaaliin onnistuneilla sarjoilla. Hautala sijoittui sekä puomilla että permannolla seitsemänneksi, puomilla pistein 12,200 ja permannolla 12,600.

– Fiilis on superhyvä! Oli todella kivaa kisata ja nautin tekemisestä paljon. Puomilla muutamien liikkeiden alastulot jäi harmittamaan, mutta ne voi korjata finaalissa, summasi 15-vuotias Hautala.

Haapalalla oli tänään mukana hieman epäonnea. Puomilla näkyi jännitys ja flikki-piiskasta tuli harmittava tippuminen. Haapalalle puomilta pisteet 10,300 ja sijoitus 22. Permannolla hän suoritti sarjansa kauniisti läpi, mutta volttipätkien alastuloissa oli hieman haasteita eivätkä pisteet aivan riittäneet finaaliin. Haapala oli pistein 11,850 sijalla 16.

– Hyvä fiilis, vaikka puomin tippuminen harmittaa. Permannolla esiintyminen oli ihanaa, nautin siitä paljon, tuumasi Haapala.

Eilen Hautala voimisteli vahvat hypyt jääden vain 0,1 pisteen päähään hyppyfinaalista. Adan pisteet olivat 13,350 ensimmäisestä ja 12,600 toisesta hypystä. Hypyn loppupisteiksi siis 12,975 ja Adan sijoitus 11. Nojapuilla tytöillä oli epäonnea matkassa. Haapala voimisteli pisteet 10,750 ja Hautala tuli heti perässä pistein 10,650. Harmilliset tippumiset rokottivat nojapuiden E-pisteitä.

Lähde: Voimisteluliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!